Beveilingspersoneel nodig in Ommoordseweg

Ontvang 5% korting op bemiddelingskosten in Ommoordseweg bij langdurige samenwerking of aannemen van grote volumes!

Objectbeveiliging
Winkelbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Beveiliging datacenter
Beveiliging kantoor
Beveiliging logistiek
Beveiliging receptie
Ommoordseweg
Beveiliging school
Bouwbeveiliging
GGZ Beveiliging
Havenbeveiliging
Hotelbeveiliging
Industriële beveiliging
Ommoordseweg
Mediabeveiliging
Museumbeveiliging
Zorgbeveiliging
Persoonsbeveiliging
Beveiligers inhuren
Brandwacht
Hondenbewaking
Verkeersregelaar
Nachtbewaking
Consultancy
Aantal keer bekeken: 15838

We bieden je met plezier persoonlijke topbeveiliging aan

Een offerte ontvangen die je enthousiast maakt.

Werkgebied:

Landelijk

WhatsApp & Bellen:

+31622797362

Informatie over de plaats Ommoordseweg

Ommoordseweg - Wikipedia
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Informatiebord over de Ommoordseweg
'Biggenrug'

De Ommoordseweg is een weg die door het noordelijke deel van de Prins Alexanderpolder liep. Hij vormde de verbinding tussen Terbregge en de nog bestaande Wollefoppenweg naar Oud Verlaat.

In het noordelijke deel van de Prins Alexanderpolder is in de jaren 60 en 70 van de 20e eeuw de Rotterdamse wijk Ommoord gebouwd. Het ontwerp van die woonwijk is grotendeels ontsproten uit het brein van Lotte Stam-Beese en hield weinig rekening met de oorspronkelijke geologische en landschappelijke kenmerken van het gebied. Het oorspronkelijke tracé van de oude weg werd in de wijk dan ook grotendeels van de kaart geveegd. Het eerste deel van de Ommoordseweg, tussen de Terbregseweg en de President Rooseveltweg bestaat nog wel. De (fiets)verbinding tussen de President Rooseveldweg en de bloemenbuurt van Ommoord verdween in 2019 t.b.v. de aanleg van de A16 Rotterdam.

In 2009 heeft Historische Commissie "De Ommoordse Polder" een geschiedenisboekje uitgebracht met daarin verhalen, informatie over en foto's van de toenmalige Ommoordseweg. Ook kwam er een historische wandeling langs punten die aan de oude weg lagen. De route is gemarkeerd met betonelementen, zogenoemde biggenruggen waarop de tekst Ommoordseweg 1874 - 1965. Een informatiebord nabij wijkgebouw Romeynshof licht de wandeling toe.

beveiligers1 beveiligers2 beveiligers3 beveiligers4 beveiligers5 beveiligers6 beveiligers7 beveiligers8 beveiligers9 beveiligers10 beveiligers11 beveiligers12